HR

Ahlström Capital Oy, A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Ahlström Konsernipalvelut Oy ilmoittavat avoimet työpaikat tällä sivulla. Mikäli avoimia toimia ei juuri nyt ole tai osaamiseesi sopivia tehtäviä ei löytynyt, voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi avoimella hakemuksella alinna olevan linkin kautta. Saman linkin kautta voit jättää myös harjoitteluhakemuksesi. Säilytämme vastaanottamiamme hakemuksia 24kk.

25.2.2020: Etsimme kesätyöntekijää HR/hallintoon

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä kesätyöntekijää HR/hallintoon Porin Noormarkkuun ajalle touko-elokuu 2020. HR/hallinnon kesätyöntekijänä työskentelet tärkeässä roolissa erilaisissa HR:n, hallinnon ja viestinnän avustavissa tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. henkilöstömme opastaminen työaika- ja lomakirjauksiin liittyvissä kysymyksissä, henkilöstöetujen hallinnointi, työtodistusten teko sekä muut henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi rutiineihisi kuuluvat päivittäisten juoksevien asioiden hoito sekä sisäinen viestintä.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään pe 13.3.2020 ao. linkin kautta.

>> Hakemus HR/hallinnon kesätyöntekijäksi

 

10.2.2020: Etsimme Ahlström Capital Oy:öön johdon assistenttia / Executive Assistant'ia

Etsimme johdon assistenttia Ahlström Capital Oy:öön Helsinkiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Johdon assistenttina olet täynnä positiivista tarmoa ja voimme luottaa sinuun kuin kallioon. Toimit assistentti -tiimimme tiiminvetäjänä ja tuet toimitusjohtajaamme päivittäisessä työssä huolehtien muun muassa kalenterin ja tapaamisten organisoinnista. Olet yhtiömme hallituksen yhteyshenkilö ja vastaat hallituksen kokouksiin liittyvästä organisoinnista. Tuet lakitoimintoamme avustamalla agendojen, pöytäkirjojen ja juridisten asiakirjojen laatimisessa ja hallinnassa. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat monipuoliset assistentin tehtävät. Viikkoosi sisältyy myös tiimin sparrausta, kollegoiden auttamista sekä tietysti naurua ja hyviä keskusteluja.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään pe 28.2.2020 ao. linkin kautta.

>> Hakemus johdon assistentiksi

 

7.2.2020: Etsimme keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme Ahlströmin ruukkeihin keittiöpäällikköä nykyisen toimenhaltijan jäädessä viettämään ansaittuja eläkepäiviään. Työskentelypisteenäsi on Noormarkun ruukki ja työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn uniikissa ruukkimiljöössä. Toimintafilosofiaamme kuuluu vertaansa vailla olevien elämysten tuottaminen asiakkaille sekä arvojemme mukaisesti osaaminen ja onnistuminen yhdessä innostavien työkavereiden kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään ti 31.3.2020 ao. linkin kautta.

>> Hakemus keittiöpäälliköksi

 

 

Jätä avoin hakemuksesi tästä:

 

Lähetä avoin hakemus >>

Lisätietoja rekrytoinneista koskien Ahlström Capital Oy:tä, A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)

Lisätietoja viestinnästä koskien  A. Ahlström Kiinteistöt Oy:tä ja Ahlström Konsernipalvelut Oy:tä Head of HR Outi Kaivo-ojalta (etunimi.sukunimi@ahlstromcapital.com, puh. +358 400 945518)